Mobilier bucatarie Iasi

 Pentru majoritatea oamenilor bucataria are un nou statut. Nu este doar locul pentru gatit ci si zona in care petrecem o mare parte a timpului. Tocmai de aceea sunt importante modul in care bucataria este echipata si mobilata, precum si aspectul sau. Inainte sa incepeti amenajarea trebuie sa va ganditi la activitatile pe care doriti sa le desfasurati in bucatarie: cat gatiti, daca luati masa aici, daca bucataria este si camera de zi sau spatiul in care va invitati prietenii.

Mobilier bucatarie Iasi

Cititi si despre mobila de bucatarie.

Mobilier de bucatarie la comanda IasiDupa ce aflati dimensiunile este necesar sa va decideti supra stilului decorativ. Va recomandam sa pastrati acelasi stil decorativ ca si cel utilizat pentru restul locuintei, pentru  a pastra imaginea unitara.

Pentru mai multe informatii puteti citi si despre avantajele mobilierului la comanda.

Mobilier de bucatarie la comanda Iasi

Culoarea este un alt aspect important pentru alegerea mobilei de bucatarie. Mobila de bucatarie nu trebuie aleasa pentru ca se afla in tendinte ci in functie de cromatica generala a incaperii. Puteti alege o schema de culori ton pe ton, si astfel sa alaturati mai multe tonuri ale aceleiasi culori sau puteti alege mobila in culori contrastante cu cele ale finisajelor.

Aflati totul despre mobilier la comanda accesand pagina De ce mobilier la comanda?

Materialul din care este realizata mobila este un aspect foarte important atunci cand realizati mobilier la comanda.

Nu uitati si de locul special aenajat pentru luat masa. Daca spatiul va permite se poate opta pentru mobilier de tip insula sau pentru mobilier prevazut cu bar. Daca nu aveti foarte mult spatiu la dispozitie, masa si scaunele trebuie sa fie in consonanta cu restul mobilierului.