Despre mobila de bucatarie la comanda

Bucataria este spatiul in care o familie isi petrece majoritatea timpului si de aceea este indicat ca mobila sa va ofere spatiul de care aveti nevoie pentru depozitare si in plus sa puteti avea totul la indemana.

Cititi mai multe despre mobila de bucatarie la comanda.

Mobila de bucatarie la comanda este exact ceea ce va trebuie pentru ca va fi lucrata dupa indicatiile dumneavoastra. Mobila de bucatarie este cea care transforma gatitul intr-o adevarata placere. Din acest motiv echipa noastra va va sprijini si sfatui pentru alegerea modelului util de mobila pentru bucatarie. 

Mobila de bucatarie ar trebui sa fie organizata cu multe sertare aflate la indemana, astfel incat sa puteti gasi rapid toate ustensilele de care aveti nevoie. Mobila de bucatarie insulara se recomanda pentru bucatariile spatioase sau cele deschise.

Modelele de mobila de bucatarie pentru apartamentele mici trebuie realizate cu foarte multa analiza. Majoritatea apartamentelor nu beneficiaza de bucatarii spatioase iar proprietarii trebuie sa gestinoze acest spatiu cat mai bine.

Culorile si materialele utilizate pentru executia mobilierului variaza de la gust la gust. Noi recomandam culorii vii si chiar combinatii de doua culori: mobla de bucatarie rosu alv, mobila de bucatarie rosu gri, portocaliu verde sau chiar ciolet lucios.

In ceea ce priveste bucatariile mici, culoarea mobilierului ar trebui sa fie cat mai deschisa” alb, cires, unt, bej.

Materialele pentru bucatarii la comanda trebuie sa fie foarte rezistente in timp pentru ca altfel va veti confrunta in scurt timp cu necesitatea schimbarii mobilierului. Va puteti orienta spre pal melaminat, MDF si blaturi din materiale termorezistente.