Mobila Iasi la comanda

Mobilierul la comanda are avantajul de a fi creat exact asa cum va doriti. Dimensiunile, materialul si culorile din care va fi realizata mobila sunt exact acelea pe care le comandati.

In mod normal daca mergeti in showroom-uri de mobila veti gasi doar partial mobilierul dorit pentru living sau pentru bucatarie. Fie gasiti culoarea dar nu se potriveste materialul fie gasiti tot ceea ce va doriti dar aveti o problema de dimensiuni si incadrare cand ajungeti cu mobila in casa.

Mobila Iasi la comanda

Mobila pe comanda are in primul rand un mare avantaj de a fi personalizata ca model, dimensiuni, materiale si culori. Accesoriile mobilierului nu sunt mai putin importante. Acestea ar trenui alese cu grija.

Si consultanta este importanta. Daca mergeti direct la firmele care realizeaza mobilierul la comanda, beneficiati si de consultanta de specialitate pentru a alege materialul potrivit pentru mobila si pentru accesorii.

In plus, firmele care lucreaza profesionist vor detine programe pentru proiectare 3D a mobilierului in asa fel incat veti putea vedea cum arata mobila comandata inainte ca aceasta sa intre in productie.

Daca va doriti bucataria perfecta trebuie sa va faceti mobila de bucatarie la comanda. Aveti numai avantaje si scapati de complicatii unele dintre ele foarte neplacute. Mobila la comanda este tot mai des intalnita in casele noastre si acest lucru se datoreaza costurilor mai mici sau pentru ca sunt si persoane care vor piese de mobilier originale, pe care nu le mai puteti gasi in locuintele altor persoane. Dincolo de aceste aspecte mobila la comanda poate sa prezinte mai multe avantaje.

Atunci cand achizitionati mobila gata facuta platiti mai mult in comparatie cu momentul in care comandati mobilier. De asemenea daca aveti mobila realizata pe comanda aveti si o sansa de a negocia si de a ramane cu o suma importanta. In plus, majoritatea tamplarilor sunt de acord ca plata sa se faca in rate de catre clienti, asa ca nu va fi cazul sa va fie teama de un impact major asupra bugetului familiei.

Atunci acand optati pentru un serviciu de mobila la comanda aveti garantia ca tamplarul urmeaza sa va puna la dispozitie o serie de materiale si culori care se vor potrivi locuintei pe care o aveti. Nu trebuie decat sa veniti cu modelul, si sa ii spuneti specialistului ce doriti. Nu uitati sa specificati detaliile.

Cand cumparati mobila de serie platiti mai mult decat in momentul in care comandati mobila. De asemenea pentru mobila la comanda aveti sansa sa economisiti.

Alegand mobila pe comanda veti beneficia de un mobilier original. Aici veti avea parte de mobilierul ideal care sa arate exact asa cum vi-l imaginati.

In momentul in care comandati mobilier tamplarul se va prezenta pentru masuratorile necesare. Pe de alta parte mobilierul cumparat din comert are masurile standard si in loc sa va mobilati dormitorul dupa preferinte, o veti face in functie de dimensiunile mobilei, ceea ce nu este deloc practic.