Mobilier Iasi

 

Indiferent ca renovati sau amenajati o casa noua ar trebui sa acordati o foarte mare importanta mobilei din fiecare camera. Inainte de a alege mobila ar trebui sa va ganditi la ce urmeaza sa serveasca piesele de mobilier si unde le veti plasa.

Sunt numerase criterii care instra in joc in momentul in care alegem mobila care sa se adapteze gusturilor si posibilitatilor oferite de spatiu. Pentru a gasi mobila potrivita ar trebui sa va ganditi la identitatea incaperilor. Personalitatea fecarui membru ar trebui luata in calcul in momentul in care doriti ca noua mobila sa fie placuta de toti.

Mobilier Iasi

Livingul este un loc in care se aduna toti oamenii si este nevoie de o masa rotunda, sau ovala si puteti miza pe modele din sticla, piele sau lemn. Pentru a personaliza stilul, puteti sa va jucati si cu diverse ambiante si stiluri. Canapelele ar trebui sa fie cat mai confortabila.

Locul pentru a lua masa poate sa fie legat de living sau de bucatarie. Ar trebui sa faceti in asa fel incat sa respectati si armonia intre materiale si culori. Cea mai buna alegere este mobila din lemn dur.

Bucataria ar trebui sa se bazeze pe functionalitate, practicitate dar si pe estetica. Ar trebui sa tineti cont de ele in momentul in care alegeti dulapurile, blatul sau rafturile.

Pentru dormitor sunt indispensabile patul si tablia sa, mobila precum noptiera si dressingul si masuta de toaleta. In ceea ce priveste materialele ar trebui sa alegeti lemnul masiv pentru durabilitatea foarte buna, caracterul ecologic dar si pentru nobletea sa. Cand nu aveti foarte mult spatiu ar trebui sa mizati pe un dulap care sa se transforme in pat. Este din ce in ce mai cautata mobila multifunctionala de catre persoanele care se confrunta cu problema spatiului.

Baile, ar trebui sa aiba pe langa obiectele sanitare si o oglinda sau un dulap.

Alegeti culorile preferate de intreaga familie si tineti cont si de designul interior al locuintei si cumpletati-l cu mobila de calitate. Ganditi-va ca faceti o investitie petru cateva zeci de ani, pentru mobila din casa si ar trebui sa analizati cu atentie optiunile.

Nu incarcati camerele cu mult mobilier.