Mobila la comanda Iasi

 Iti oferim in continuare mai multe sfaturi pentru a alege cea mai buna mobila la comanda potrivita spatiului si interiorului tau!

Mobila la comanda Iasi - informatii

Atunci cand alegi o anumita companie pentur a face plati si comenzi reprezentantul acesteia iti cere cateva informatii minime chiar si atunci cand masuratorile se fac acasa de specialisti. Verifica prin urmare si noteaza dimensiunile camerei tinand cont de plinte, usa, tavan si fereastra. Verifica locul in care ai intrerupatoare, prize, instalatii de aer conditionat si alt element foarte important care nu ar trebui sa fie acoperit de mobila.

Chiar daca vi se pare ca stiti totul pe derost este posibil sa va treziti cu surpriza ca de fapt nu mai esti chiar asa de sigur unde este o priza sau cel fel de priza este. Spre exemplu, vrei ca mobila sa aiba rafturi pentru cuptor separat de plita si raftul acesta trebuie sa fie amplasat langa o priza cu impamantare.

Nu accepta sa faci un contract cu un furnizor care impune clientilor sa isi faca singuri masuratorile fara sa trimiti un specialist. un mod normal care nu este specializat in domeniu nu stie ca si peretii pot sa fie strambi chiar si atunci cand par drepti. De asemenea nu va vedea lucrurile pe care un profesionist le poate depista. Risti astfel sa dai masuratori gresite si mobila fie nu incape fie apar alte probleme pentru care nu ai nicio vina.

Firma care face mobilier pe comanda paote avea o expozitie de piese de mobilier si cataloage cu proiecte terminate. Este foarte bine sa te uiti pe ele pentur a vedea stilul general. Cu toate acestea este bine sa stii ca si in cazul in care nimic nu iti place din tot ce vezi nu inseamna ca mobila este nereusita. Nu uita ca este posibil sa te uiti la lucrarile fostilor clienti care au alte gusturi fata de ale tale.