Mobila comanda Iasi

 Desi un numar tot mai mare de persoane aleg sa locuiasca cu chirie in tara noastra procentajul celor care au locuinta proprie este superior. In aceste conditii nici nu este de mirare ca foarte multi utilizatori prefera sa decoreze pe cont propriu casele fara sa apeleze la un designer profesionist.

Mobila comanda Iasi - sfaturi utile

De aici apar aspecte pozitive si negative. Poate fi greu sa amenajezi casa cu foarte bun gust fara sa fie incarcata cu piese de mobila inutile daca nu primesti sfaturi concrete insa daca apelezi la profesionisti costurile pot depasi bugetul stabilit.

Din moment ce aranjarea livingului spre exemplu, este o dilema importanta te scutim de intrebari fara raspuns si iti oferim o serie de idei de care sa tii cont pentru a alege mobila la cele mai bune preturi.

Un set standard este alcatuit din comoda inferioara, compartimentata de regula in cate doua sau trei dulapuri separate accesorizate cu sertare, vitrina suspendata, formata din rafturi simple si polite cu geamuri din sticla, unul sau mai multe dulapuri pentur depozitare care sa fie suspendate sau puse direct pe podea. La ele se adauga facultativ masuta de cafea comoda suplimentara mai inalta, dulapuri de tip soldat etc.

Analizand modul in care sunt decorate apartamentele si casele romanesti tragem concluzia ca inca nu am scapat de obsesia aglomerarii mobilierului.

De aceea cu precadere pentru apartamente recomandam neaparat mobila pentru living moderna formata din cateva piese de dimensiuni mici pe care poti sa le aranjezi usor in camera si care ocupa minimul de spatiu. Dimensiunile medii acumulate nu sunt mari. Poti uita de piesele vintage de pe vremea bunicii pentru ca daca iti incarci casa cu asa ceva vei ramane fara spatiu si vei da impresia de kitsch pentru ca plasma nu se potriveste deloc cu masa sculptata din lemn cu motive baroc.

Daca alegi mobila pentur o garsoniera opteaza pentur o comoda, un birou micut si eventual o masa extensibila care va fi folosita ocazional. Renunta la vitrinele masive si alege etajere pe care le dispui dupa bunul plac pe perete.