Termeni și condiții

Politica GDPR

Ramely S.R.L., cu sediul în localitatea Vorovești, str. Principală, nr. 64, județul Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/2248/2015, cod unic de înregistrare RO6333098. Mai jos veți afla cum sunt colectate informații, care anume și cum vor fi folosite de către noi. De asemenea, veți ști să vă apărați sau să vă securizați contul. Această politică de confidențialitate se aplică doar pe site-urile mobila-pal-iasi.ro. Nu acoperim informațiile colectate de site-urile terțe, inclusiv cele partenere sau care au cumpărat spațiu de publicitate pe site-ul nostru. Site-urile noastre conțin și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel: a) Când vă creați un cont de utilizator ne transmiteți: adresă de e-mail, numele și prenumele. În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: fotografii, număr telefon, adresă email, adresă, etc.; b) Când accesați formularul de contact ne furnizați informații precum: numele și prenumele, adresă de e-mail, telefon. c) Când vă înscrieți la newslatter ne furnizați informații precum: numele și prenumele, adresă de e-mail, telefon. Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos. Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârstă de 16 ani.

2. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri: a) Comunicare. Putem folosi aceste informații pe care ni le-ați oferit pentru a vă trimite comunicări prin e-mail, sms sau telefon. Dacă v-ați înscris pentru unele dintre newsletterele noastre, vă vom trimite aceste informări pe adresa de mail comunicată. Temeiul juridic al prelucrării este consimțământul dumneavoastră. Vă puteți retrage abonarea de la newsletter oricând doriți. b) Conturile de utilizator. Site-ul nostru se dorește o comunitate. Din acest motiv vă recomandăm să vă creați un profil de utilizator pe site și să participați la discuții. Important este să vă implicați și să raportați corect comentariile abuzive. c) Abonamente. În scopul furnizării serviciilor și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care abonații sunt parte sau pe o obligație legală care ne este impusă. d) Concursuri. În legătură cu participarea dumneavoastră la diferitele concursuri organizate prin intermediul website-urilor noastre, vă putem colecta și prelucra datele cu caracter personal, în scopul selecționării câștigătorilor, alocării premiilor și centralizării de rapoarte statistice cu privire la consumatori, precum și al comunicării cu dumneavoastră și alte persoane în legătură cu cele de mai sus. Această prelucrare se bazează pe interesul legitim al Ramely S.R.L. sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte (de exemplu, când completați un formular de înscriere la un astfel de concurs) ori pe consimțământ, în cazul datelor cu caracter sensibil. În aceleași condiții cu cele arătate, în funcție de caracterul sau natura unui anumit concurs, putem, de asemenea, să publicăm fotografiile, înregistrările video, înregistrările audio sau înregistrările audiovizuale cu dumneavoastră. În cazurile în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră, vă vom solicita separat consimțământul, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia. De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresă de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

3. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma noastră. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

4. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari: În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim putem, de asemenea, divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice. Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

5. Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competențe sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Puteți să ne cereți: Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora. Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care: Durata de răspuns: Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum 20 zile, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum 30 zile. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de 30 zile. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs. Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Tel.: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Termeni și condiții

Accesul și utilizarea site-ului targdenunti.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați cu bună știință termenii și condițiile de utilizare.

1. Website-ul mobila-pal-iasi.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului care contribuie (prin intermediul contului creat) cu informații pe targdenunti.ro. Targdenunti.ro.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Ghidmariaj.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

2. Folosirea portalului ghidmariaj.ro

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. Targdenunti.ro este o colecție de date despre o parte dintre prestatorii de servicii dedicate nunților (fotografi, cameramani, DJ, agenții de organizare etc.). Pentru că targdenunti.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare: Pentru a avea acces la anumite pagini și/sau elemente din cadrul targdenunti.ro, trebuie să vă creați un cont de utilizator. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător de utilizarea contului dvs. Ghidmariaj.ro nu-și asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului și a informațiilor afișate (indiferent de natura lor) prin intermediul acestuia. Utilizatorul contului este singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. În calitate de utilizator sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării site-ului ghidmariaj.ro.

3. Drepturile proprietății intelectuale

Ca vizitator conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică targdenunti.ro.

4. Publicarea de informații de către utilizator și de către targdenunti.ro

Targdenunti.ro permite utilizatorilor înregistrați să posteze diferite materiale (text, fotografii, materiale video), precum și găzduirea lor. Targdenunti.ro nu garantează confidențialitatea acestor materiale. Veți fi singurul răspunzător de materialele postate prin intermediul contului de utilizator. Ca utilizator al contului sunteți de acord să nu postați materiale care încalcă dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu afișați texte sau fotografii obscene, pornografice, amenințătoare, instigatoare la ură, materiale ofensive la adresă etniei sau a rasei, materiale care să violeze vreo lege. Targdenunti.ro va înlătura materialele care încalcă acești termeni și condiții, fără vreun avertisment în prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce încalcă aceste condiții, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând că utilizatorul să solicite reactivarea contului. Targdenunti.ro are dreptul de a verifica periodic și poate decide dacă materialele postate încalcă sau nu acești termeni și condiții. Sunteți conștient și de acord că postând materiale pe acest website, acordați către targdenunti.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, redistribuirea sau realizarea de materiale derivate. Targdenunti.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative. Toate informațiile furnizate de utilizatori pot fi utilizate de către targdenunti.ro. Targdenunti.ro poate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare. Targdenunti.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru informațiile publicate în conturile de partener ale clienților. Clienții pot accesa și folosi serviciile targdenunti.ro în mod individual, cu ajutorul unui username și a unei parole. Răspunderea pentru aceste conturi o poartă în întregime proprietarii acestora. Targdenunti.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietății intelectuale sau personale care se pot produce în conturile de partener ale clienților.