Mobila la comanda

Exista doua variante prin care puteti realiza mobila la comanda:

1. Ne trimiteti o schita cu produsul dorit in care sa specificati dimensiunile (Latime, Inaltime, Adancime), culoarea dorita si specificatiile de compartimentare. Un consultant va analiza schita, va face un calcul si va comunica pretul. In cazul in care in schita se vor omite anumite detalii, nu e nici o problema, veti fi contactat si se vor stabili prin telefon. Daca veti fi de acord pretul si doriti sa mergem mai departe va fi necesar un avans de 20% din valoarea produsului pentru a se putea da drumul la comanda. Pentru modalitatile de plata a avansului dati click aici.

2. Ne scrieti prin formularul de contact ce produs va intereseaza, domiciliul dumneavoastra, iar noi va contactam si va vom solicita cateva detalii in legatura cu produsul dorit. Ulterior vom stabili o intalnire pentru a putea lua dimensiunile exacte. In maxim 24 de ore veti primi un pret pentru produsul dorit. Daca sunteti de acord cu pretul este necesar un avans pentru a putea da drumul la comanda. Modalitatile de plata sunt specificate aici.

De la primirea avansului o comanda se va livra in 5-7 zile lucratoare. Detaliile de livrare se vor stabili de comun acord cu clientul (ziua, ora). 

Mobilier Iasi

  Indiferent ca renovati sau amenajati o casa noua ar trebui sa acordati o foarte mare importanta mobilei din fiecare camera.

Inainte de a alege mobila ar trebui sa va ganditi la ce urmeaza sa serveasca piesele de mobilier...

Mobila Iasi la comanda

Mobilierul la comanda are avantajul de a fi creat exact asa cum va doriti.

Dimensiunile, materialul si culorile din care va fi realizata mobila sunt exact acelea pe care le comandati. In mod normal daca mergeti in showroom-uri...

Sfaturi amenajare bucatarii mici

Amenajarea unei bucatarii mici si inguste este un subiect foarte cautat si va ramane la fel cat timp vor exista blocuri de apartamente si garsoniere prevazute cu bucatarii minuscule, multe din ele avand suprafete de maxim.

..