0232 251 027 | 075 116 6240

Mobilier pentru
afacerea ta

Multumim! Mesajul a fost trimis cu succes!
Ne pare rau! Ceva nu a mers, va rugam incercati din nou.

Mobilier pentru
afacerea ta

Multumim! Mesajul a fost trimis cu succes!
Ne pare rau! Ceva nu a mers, va rugam incercati din nou.

Mobilier potrivit afacerii tale

Confortul clienților tăi este prioritatea noastră! Alege să le oferi celor care îți trec pragul confortul pe care și-l doresc, calitatea unui spațiu eficient și estetic mobilat, care întrunește functionalitățile specifice afacerii tale.

Realizăm mobilier din PAL melaminat sau furniruit, MDF vopsit mat sau lucios cu accesorii de calitate pentru a obține piese adaptate fiecărui spațiu.

Mobilier comercial

Mobilierul comercial este primul pas spre succesul afacerii tale. Clienții care îți trec pragul stabilesc o legătură puternică cu locul, dacă acesta creează o senzație plăcută. Realizăm mobilier comercial funcțional, estetic și practic, adaptat specificului afacerii tale.

Mobilier office

Spațiul de lucru optim este un cadru luminos, primitor, cu un aspect estetic plăcut, unde angajații trebuie să se simtă confortabil. Modul în care este amenajat spațiul are un impact pozitiv și asupra clienților și partenerilor de afaceri care vă vizitează la birou. Din aceste motive, calitatea primează când vine vorba despre mobilier office.

Mobilier HORECA

Clienții tăi trebuie să se bucure de o atmosferă intimă atunci când își doresc să servească o cafea sau prânzul sau doresc să se bucure de momentele petrecute la hotel. Mobilierul pentru spațiile din industria alimentară și hotelieră este realizat pentru a îndeplini cele mai complexe cerințe din partea clienților.

Calitate și profesionalism

Mobilarea unui spațiu începe cu identificarea soluțiilor tehnice cele mai potrivite, proiectarea mobilierului, realizarea acestuia după cele mai înalte standarde, livrarea și montarea acestuia.

Cum este mobilierul comercial și mobilierul HORECA diferit?

  • îmbină natura afacerii tale cu funcționalitatea
  • trebuie să aibă un aspect estetic modern, plăcut
  • este esențial să fie ușor de întreținut și rezistent
  • să fie ușor de utilizat de către client
  • să confere confortul necesar
  • să fie adaptat spațiului disponibil
  • să segmenteze anumite zone specifice afacerii tale

Portofoliul nostru

Mobilă la comandă pentru
afacerea ta

V-a atras unul dintre modelele de mobilier și ați vrea să faceți comandă de mobilă? Sau poate pur și simplu știți deja ce vă doriți și vreți că noi să vă executăm modelul personalizat?

Cere oferta

* În cazul proiectelor complexe pentru evitarea greșelilor de calcul, termenul de răspuns se poate prelungii cu până la 48 ore lucrătoare.

1
TRIMITE O CERERE DE OFERTĂ PENTRU COMANDĂ MOBILĂ

Completează câteva date de contact împreună cu o scurtă detaliere a caracteristicilor mobilierului dorit. Sunt necesare câteva cote aproximative ale mobilierului pe comandă dorit și preferințele tale de culori și materiale.

De asemenea, îți recomandăm să atașezi o schița sau un desen a piesei de mobilier solicitată.

2
VEI PRIMI O OFERTĂ DE PREȚ PERSONALIZATĂ

După analiză datelor transmise, în scurt timp vei fi contactat telefonic sau prin e-mail și ți se va prezenta oferta de preț pentru mobilierul pe comandă solicitat.

Pentru alte detalii ne poți contacta și telefonic

0751 166 240

Acest website foloseste cookie-uri. Navigand in continuare sau inchizand aceasta fereastra, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla detalii | Inchide