Despre noi

Despre noi

Înființată în anul 1994, societatea noastră avea, în principal, activitatea de comerț cu amănuntul a produselor de mobilier și tapițerie.

În anul 1996 am construit propriul atelier de țesătorie unde produceam pânza necesară pentru produsele proprii de tapițerie, dar și pentru alți producători de canapele ce urmau să fie exportate.

În anul 1999 am achiziționat spațiul de desfacere a acestor produse în cartierul ieșean, Dacia.

În anul 2000 am început construcția atelierului de producție ce a fost finalizat și dotat cu utilaje și aparatura necesare pentru realizarea produselor de mobilier.

Acest atelier a fost, în permanență, îmbunătățit cu mașini și utilaje noi, pentru a oferi un produs calitativ la cel mai bun preț de pe piață.

Având o bogată experiență, acumulată pe parcursul acestor ani, societatea noastră oferă o gamă variată de produse și servicii. Momentan, deținem un showroom în Iași, patru mijloace de transport și un personal foarte bine instruit, pentru ca fiecare client să fie mulțumit în final. Societatea noastră se bazează pe următoarele valori: încredere, sinceritate, integritate și continuitate.