0751 166 240

Servicii complete de proiectare și design

SERVICII

complete de

proiectare

și design

Prin serviciile pe care le oferim, ne-am propus să fim alături de clienții noștri pe parcursul întregului proces, de la proiectare și design, până la transport, producție și montaj.Știm cât de important este să obțineți mobilierul dorit, ținând cont că reprezintă o investiție pe termen lung

De aceea ne implicăm 100% în tot acest proces și vă stăm la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie. Vă oferim servicii de consiliere, pentru că una dintre cele mai importante etape este alinierea nevoilor dumneavoastră cu rezultatul final. În acest sens, punem accent pe proiectarea mobilierului, pentru a coincide cu dorințele dumneavoastră și design-ul spațiului de care dispuneți. Prin seriozitate și profesionalism ne atingem toate obiectivele.

Montaj

Oferim o gamă completă de servicii odată ce ai ales să colaborezi cu noi. Montajul este oferit gratuit la cererea clientului, în ziua în care livrăm obiectele de mobilier, dacă ai ales produse executate la comandă.

Garanție

Indiferent dacă alegi să achiziționezi produsele direct de pe site sau îți dorești mobilă la comandă, îți oferim garanție la toate produsele pentru 2 ani.

Echipa noastră de specialiști realizează toate finisajele cu o atenție sporită la detalii, iar livrarea se realizează în condiții de deplină siguranță din respect pentru tine și munca pe care o depunem.