0751 166 240

Suntem producători de mobilă cu o experiență vastă în acest domeniu, 28 de ani pe parcursul cărora am evoluat și am făcut tranziția de la distribuitori la producători.

În 1994, activitatea principală era comerțul cu amănuntul a produselor de mobilier și tapițerie. Un pas important a reprezentat construirea propriului nostru atelier de țesătorie unde produceam pânza necesară pentru produsele noastre, dar și pentru alți producători de canapele ce urmau să fie exportate.

În 1999, am achiziționat spațiul de desfacere în Dacia, iar în 2000, am început construcția atelierului de producție dotat corespunzător pentru a realiza mobilă de calitate, evaluată la cele mai înalte standarde. Am avut încredere în visul nostru, iar dorința de a oferi cele mai bune piese de mobilier de pe piața națională ne-a motivat să deschidem și magazinul online. Pentru a vizualiza toate produsele, te așteptăm pe site - mobilaramely.ro!

28 ANI
DE EXPERIENȚĂ

Comercializăm și producem obiecte de mobilier de peste 20 de ani. Contactează-ne și vom realiza mobila perfectă pentru casa ta sau spațiul comercial pe care vrei să îl amenajezi.

Showroom

Ai nevoie de noi obiecte de mobilier? Te invităm în Showroom să descoperi mobila perfectă pentru locuința ta. Specialiștii noștri te vor consilia și îți vor prezenta câteva dintre produsele noastre pentru a te inspira.

Poți achiziționa mobilierul dorit direct din magazin sau îl poți personaliza, în funcție de dorințele tale și dimensiunile de care ai nevoie. Producem mobilă la comandă pentru ca tu să obții exact ceea ce ai visat!

Vizualizează o gamă largă de obiecte de mobilier, pentru living, dormitor, hol, bucătărie sau dressing și alege modelul sau materialul dorit. Îți stăm la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie, pentru a lua decizia potrivită pentru tine și familia ta.

Creativitatea nu are limite, așa că îți oferim suportul necesar și garanția că vom putea aduce la realitate mobila la care ai visat. Pentru noi satisfacția clienților este cea mai importantă, de aceea oferim soluții fezabile pentru orice proiect. Încrederea, profesionalismul și inovația sunt valorile care ne definesc!

Mobilă BUCĂTĂRIE
Producem seturi de bucătărie, dar și corpuri individuale, mese și scaune, banchete, colțare etc. Alege o bucătărie modernă în care vei iubi să îți petreci timpul!
Previous
Next
Mobilă DRESSING
Pentru femei, dressing-ul este, cu siguranță, spațiul preferat din întreaga casă. Acum ai posibilitatea să îl organizezi exact așa cum ai visat.
Previous
Next
Mobilă BIROU
Biroul este camera în care ia naștere productivitatea și creativitatea. Așadar ai nevoie de un spațiu care să te inspire și să te motiveze. Contează pe noi!
Previous
Next
Mobilă Dormitor
Creează un spațiu intim și confortabil, atât pentru tine, cât și pentru copii. Paturi, noptiere sau măsuțe de toaletă sunt câteva dintre produsele din această categorie.
Previous
Next
Mobilă HOL
Primul impact contează întotdeauna! Surprindeți musafirii cu un hol cu accente moderne și achiziționează cuiere, fotolii sau canapele special concepute pentru acest spațiu.
Previous
Next
Mobilă LIVING
În living îți petreci mare parte din timp, singur sau împreună cu prietenii și familia. Alege mobilierul potrivit care să asigure confortul optim pentru orice activitate! Cu Ramely acest lucru este posibil!
Previous
Next