0751 166 240

Vrei să te muți? Ține cont de aceste reguli de amenajare!

Atunci când te muți, primul pas este să alegi un design potrivit pentru apartamant sau casă care să fie în concordanță cu personalitatea ta. Nu este suficient să achiziționezi corpuri de mobilier care să îți placă, ci trebuie ca acestea să se integreze în același spațiu pentru a obține un design unitar. Poți contacta un designer de interior care să te ajute în acest proces, mai ales atunci când ești la început. Dar până atunci, îți oferim câteva tips & tricks de care să ții cont pentru a te apropia cât mai mult de rezultatul dorit.

1. Asigură-te că materialele folosite pentru pereți și podea se potrivesc

În timp ce analizați elementele din interiorul unei camere, privirea observă în fundal pereții și podeaua. Acestea reprezintă background-ul tabloului, la fel de important ca și elementele acestuia. Are rolul de a integra perfect toate obiectele și de a crea o conexiune. Așadar, este important ca acestea să aibă materiale și culori care să fie complementare și să contribuie la imaginea de ansamblu.

2. Ia în considerare mobilierul suspendat

Pentru a adăuga spațiu suplimentar locuinței, poți atașa corpuri de mobilier pe pereții casei tale. Vei mări spațiul vizibil și vei obține un design modern și elegant. În plus, în acest fel câștigi și mai mult spațiu de depozitare. Casele modeste optează de obicei pentru această soluție practică și utilă, pentru că nu este nevoie de mult spațiu pentru a avea confortul dorit.

3. Folosește o pată de culoare

Mobilierul nu poate face excepție de la această regulă. Avem nevoie mereu de o pată de culoare care să accentueze celelalte elemente ale camerei. Folosește culori vibrante, roșu, galben, verde care să conecteze mai multe zone din locuința ta. De exemplu, poți utiliza câteva scaune colorate plasate în dining care să facă tranziția dintre bucătărie și living.

4. Ține cont de proporții!

Schițează un plan despre cum va arăta noua ta locuință. Adaugă corpurile de mobilier, decorațiunile și vizualizează aspectul complet al unei camere. Astfel îți vei da seama dacă proporțiile obiectelor alese se potrivesc și care este spațiul liber de care vei dispune. Este mult mai simplu să testezi, schițând planul casei tale, decât mutând corpurile de mobilier în mai multe rânduri.

Respectă aceste reguli de amenajare și vei observa diferența! Este mai simplu decât crezi să îți organizezi spațiul de care dispui! Încearcă și tu!

Alte Articole